Disclaimer

Zundappclub AchterhoekHoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, zijn wij niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie, inclusief de postings in de forums.
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Ook wijzen wij erop dat Zündapp Achterhoek voortkomende uit postings op deze website nooit aansprakelijk is en nooit verantwoordelijk mag worden geacht voor bewijsmateriaal.

Wij behouden ons het recht gebruikers bij onrechtmatig gebruik van het forum van Zündapp Achterhoek te weren, om zo de topics zo overzichtelijk en leuk mogelijk te houden. Bij onrechtmatig gebruik verstaan wij o.a.: nutteloze en/of talloze gebruikersnamen aanmaken, stelselmatig mensen publiekelijk uitdagen en/of beledigen, bedreigen, grof taalgebruik (ondanks onze filter) en acties ondernemen waardoor eventueel schade aan onze website zou kunnen ontstaan.
Ook zal er worden toegezien of postings in het juiste forum worden geplaatst, ze zijn immers niet voor niks onderverdeeld. Let op : Het typen van vreemde tekens (sterretjes etc) maar ook het na het plaatsen van een advertentie of een topic deze af te sluiten met onnodig veel vraagtekens, uitroeptekens of wat voor tekens ook maar, is in geen enkel forum toegestaan, dit geldt ook voor het typen met alleen hoofdletters.
Onrechtmatig gebruik kan gemeld worden door te mailen naar: zundapp.achterhoek@gmail.com Bij herhaling van overtredingen wordt de gebruiker geblokkeerd van het forum. Bij bedreigingen, naar wie dan ook, en het plaatsen van porno/sex gerelateerde materiaal via de foto feature of eigen profiel wordt de gebruiker per direct geblokkeerd van de website.
Personen die een waarschuwing via mail krijgen en waarvan de mail retour komt omdat het een ONGELDIG MAIL ADRES is, worden per direct geblokkeerd van de website. Als ik als gebruiker de regels accepteer weet ik, dat bij het plegen van een overtreding, mijn account geblokkeerd zal worden. Niet alleen in de topics, maar van het gehele forum.
Hierover valt ook niet meer te discussiëren met het bestuur of beheerder van deze site.
Gedane zaken worden NIET meer terug gedraaid.

Zundappclub Achterhoek